back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σ. Χατζησταματίου: Στην αρχαία τραγωδία δεν έχει σημασία το πόστο σου αλλά η πίστη στο σύμπαν του έργου

Διαβάστε επίσης

Ο Στρατής Χατζησταματίου “γύρισε” την Ελλάδα το καλοκαίρι με την “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την Έλλη Τρίγγου, τη Δανάη Μιχαλάκη, τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς σε μια περιοδεία που έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων.

Ο γνωστός Μανώλης από τον “Σασμό” που παίζει τον Αίμωνα στην παράσταση, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Αριστέα Γιάννου.

«Η επαφή μου με το αρχαίο δράμα ήταν μέσα στα όνειρά μου και στις σκέψεις μου. Ήταν η πρώτη μου επαφή και είναι μια μεγάλη στιγμή για ‘μένα» ανέφερε ο Στρατής Χατζησταματίου.  «‘Όταν το υλικό είναι σπουδαίο, όπως είναι της αρχαίας τραγωδίας, σημασία δεν έχει το πόστο που σου ανατίθεται, όσο η πίστη στο σύμπαν του έργου και σε αυτό που θες να πεις μαζί με μια ομάδα ανθρώπων»  πρόσθεσε.

Ο Στρατής Χατζησταματίου έδωσε και ένα μικρό spoiler για το ρόλο του στο “Σασμό” λέγοντας πως έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν. «Ο Μανώλης “σηκώνει” ένα τεράστιο βάρος και έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να τον κάνουν να καταρρεύσει. Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε πώς θα το διαχειριστεί αυτό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα