back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Ηλιούπολη το Super Cup του Χάντμπολ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πυλαία

Διαβάστε επίσης

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός και η Κυπελλούχος ΑΕΣΧ Πυλαίας, θα δώσουν το πρώτο επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν στις 10 Σεπτεμβρίου (18:00) και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, γνωστοποίησε πως ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί, στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης.

Να σημειωθεί πως ο θεσμός του Super Cup Ελλάδας, θα αναβιώσει μετά από 23 χρόνια και τα έσοδα του θα διατεθούν για το ΠΙΚΠΑ της Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΧ:
«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο τελικός του Σούπερ Καπ 2022 ανάμεσα σε Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή και ΑΕΣΧ Πυλαίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΑΕΣΧ Πυλαίας θα ανοίξουν την αγωνιστική αυλαία στο ελληνικό χάντμπολ για τη σεζόν 2022-2023 σε έναν θεσμό που θα αναβιώσει μετά από 23 χρόνια.

Το μοναδικό Σούπερ Καπ στην ιστορία του αθλήματος διεξήχθη το 1999 ανάμεσα σε Ιωνικό ΝΦ και ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό του Πανελληνίου, το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με 26-20.

Η ΟΧΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη, αποφάσισε όλα τα έσοδα του Σούπερ Καπ να διατεθούν στον σύλλογο «οι φίλοι του ΠΙΚΠΑ Βούλας», για τις ανάγκες των 90 παιδιών που φιλοξενεί σήμερα η δομή.

Το ΠΙΚΠΑ με ιστορία 108 ετών αποτελεί έναν από τους κύριους και σημαντικότερους Φορείς Παιδικής Προστασίας στη χώρα, που ως στόχο έχει την προστασία, αποκατάσταση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με αναπηρίες».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα