back to top
20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε κατάστημα στην Αχαρνών – Ένας τραυματίας, τρεις απεγκλωβισμοί

Διαβάστε επίσης

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου και προπανίου στην οδό Αχαρνών 210. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική, για άγνωστο λόγο, σημειώθηκε έκρηξη και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα, ενώ τραυματίστηκε και ένα άτομο που βρισκόταν στο χώρο.

Εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων αλλά και του γεγονότος ότι πρόκειται για μία πυκνοκατοικημένη περιοχή, η φωτιά μεταδόθηκε γρήγορα από τις τέντες, από τον έναν όροφο στον άλλον, του πενταώροφου κτιρίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπήρχαν συνεχείς εκρήξεις ενώ ταυτόχρονα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχώρησαν στη διάσωση και τον απεγκλωβισμό άλλων τριών ατόμων.

Η Πυροσβεστική έκανε λόγο για μία δύσκολη επιχείρηση, καθώς τα υλικά που υπάρχουν στο κατάστημα προκαλούσαν συχνές εκρήξεις. Στο σημείο επιχείρησαν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδρομή παρείχαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ, η ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό γραφείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα