back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θ. Ρουσόπουλος: Δεν επηρεάζει τη ΝΔ το ενδιαφέρον κάποιων όψιμων Νεοδημοκρατών για την ενότητα

Διαβάστε επίσης

02-09-2022

Αιχμές προς πάσα κατεύθυνση με αποδέκτες εκτός αλλά και εντός ΝΔ, άφησε μέσω του Αθήνα 984, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, αναφορικά με τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η παρέμβαση Καραμανλή για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Το να διαβάζω δημοσιεύματα γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής και μετά γιατί μίλησε και δεν αναφέρθηκε στο ένα και στο άλλο, δεν τιμά τους γράφοντες. Υπάρχει μια αντίληψη, διαφορετική στον καθένα, σχετικά με το πότε κρίνει να μιλήσει» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, επί σειρά ετών εκπρόσωπος του πρώην Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο,  τόνισε δε με νόημα «όσοι σπεύδουν να πουν ότι υπάρχουν κάποιου είδους ομαδοποιήσεις ονειρεύονται όνειρα, που όταν ξυπνήσουν θα γίνουν εφιάλτες»

Ταυτόχρονα, εκτίμησε πως «ουδόλως επηρεάζει τη ΝΔ η προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι και μάλιστα όψιμοι Νεοδημοκράτες, που ενώ επί πολλά χρόνια στάθηκαν απέναντι στην παράταξη, ξαφνικά έχουν ενδιαφέρον για την ενότητα της παράταξης….….Όσα -κατ αναλογίαν- ειπώθηκαν από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης συμπυκνώνονται στην ανάγκη να χυθεί άπλετο φως για το συγκεκριμένο θέμα των παρακολουθήσεων. Οι διατυπώσεις μπορούν να σχολιαστούν  από τον καθένα κι είναι σεβαστές όλες οι κρίσεις καθώς κι οι  σχολιασμοί».

Προς αποφυγήν οποιασδήποτε υπόνοιας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυθαίρετα συμπεράσματα συμπλήρωσε ότι έχει να συνομιλήσει με τον κ Καραμανλή για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών.

«Κυρίως επειδή όταν είδα το πράγμα από τις αρχές Αυγούστου και μου προκάλεσε σοκ, είχα όλες αυτές τις αγωνίες και απορίες τις οποίες εξέφρασα τρείς ημέρες πριν από την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού στα Ανώγεια» εξήγησε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα