back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το Μαξίμου στοχοθετεί την οικονομική κρίση έναντι των υποκλοπών

Διαβάστε επίσης

Στο Μαξίμου εκτιμούν πως το θέμα των υποκλοπών ασκεί πρόσκαιρη πίεση στην κυβέρνηση και όπως ανέδειξαν οι δημοσκοπήσεις, αυτό που πρωτίστως καίει τους πολίτες είναι η οικονομική κρίση, οι ανατιμήσεις και η αγωνία για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Αυτό επιτρέπει στο Μαξίμου να περάσει στην αντεπίθεση και να θέσει τα δικά του διλήμματα στους πολίτες.

Φυσικά τα διλλήματα θα τεθούν από τη στιγμή που η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει στη μονοσήμαντη πολιτική στο θέμα των υποκλοπών ζητώντας πρωί-μεσημέρι-βράδυ την παραίτηση Μητσοτάκη και την άμεση διενέργεια εκλογών. Κάτι που όπως αναδεικνύουν και οι πρώτες φθινοπωρινές δημοσκοπήσεις προς ώρας δεν επηρεάζουν τους πολίτες.

Άρα το Μαξίμου απέκτησε πολύτιμο πολιτικό χρόνο να θέσει τα δικά του διλλήματα υπενθυμίζοντας στους πολίτες και την διακυβέρνηση Τσίπρα. Παράλληλα επιχειρείται να επουλωθεί και το τραύμα στο κεντρώο ακροατήριο, το οποίο διαχρονικά είναι εναντίον όλων των θεσμικών παρεκτροπών.

Οι κεντρώοι, όμως θεωρούν ότι επί διακυβέρνησης Τσίπρα  έγιναν πολλές θεσμικές παρεκτροπές και γι’ αυτό το λόγο τον έχουν απορρίψει. Οπότε η τακτική του Μαξίμου είναι η αποδόμηση του Νίκου Ανδρουλάκη περισσότερο προς το κεντρώο ακροατήριο με την ρήση του πρωθυπουργού «ψηφίζεις Ανδρουλάκη, αλλά το βράδυ βγαίνει Τσίπρας». Μία ρήση, την οποία επαναλαμβάνει διαρκώς και η Ν.Δ. στις ανακοινώσεις της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα