back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Φραγγίδης: Ακόμα και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κρύβονται πίσω από το απόρρητο

Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν αύριο, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη, ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ , Γιώργος Φραγγίδης, εκτίμησε ότι «θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και ευθύνη από την πλευρά της κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και να μάθουν επιτέλους οι πολίτες τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί ένας αρχηγός κόμματος έχει πέσει θύμα υποκλοπών».

Εξέφρασε δε την άποψη ότι μέχρι στιγμής «δεν υπάρχουν ενδείξεις ενίσχυσης της ορθής πληροφόρησης του Έλληνα πολίτη» διότι -όπως χαρακτηριστικά είπε – «ακόμα και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κρύβονται πίσω από το απόρρητο».

Πρόσθεσε ότι «τόσο οι υπουργοί που προσήλθαν στην Επιτροπή όσο και ο επικεφαλής της ΕΥΠ χρησιμοποίησαν ως αιτιολογία το θέμα του απορρήτου και δεν είπαν τίποτα».

Έκανε, πάντως, έκανε λόγο για ένα ζήτημα που πρόκειται να συζητηθεί και στην Κομισιόν ενώ σημείωσε ότι και ο Νίκος Ανδρουλάκης θα απευθυνθεί και στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΕΕ προκειμένου να χυθεί φως στην υπόθεση καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο «δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα