back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κορμπεράν: «Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη»

Διαβάστε επίσης

Την άποψη πως η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa στην έδρα της Ναντ είναι μια ευκαιρία να αποδείξει η ομάδα του ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο, εξέφρασε ο Κάρλος Κορμπεράν.

«Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί», πρόσθεσε ο Ισπανός. Τι είπε για την απουσία του Εμβιλά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Ναντ:

Για το ματς με τη Ναντ: «Προφανώς έχουμε παλέψει πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε εδώ. Είμαστε έτοιμοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση και να ξεκινήσουμε. Για μένα το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τα βλέπουμε ως μία ευκαιρία να αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί πρέπει να είμαστε εδώ. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

Αύριο είναι ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με καλή επίθεση. Χρειάζεται να είσαι συμπαγής και στην άμυνα αλλά και να υπάρχει συναισθηματικός έλεγχος».

Για τον τον Εμβιλά και το τι σημαίνει η απουσία του: «Σημαίνει πως αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί χωρίς τον Εμβιλά. Να το δούμε ως ένα κίνητρο και ως μία ομάδα που δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη, παρότι ο Εμβιλά, όπως είπατε, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για την τοποθέτηση του προπονητή της Ναντ ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και πως όλα μπορούν να συμβούν: «Πραγματικά είναι ένας όμιλος με 4 ισάξιες ομάδες. Μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν συμφωνώ για το πρώτο σκέλος (ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί). Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτό το επίπεδο. Απλά δύο ομάδες που θα παλέψουν για τα πάντα και να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα