back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ν. Κερερές: Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις υπόσχεται ένα μοναδικό υπερθέαμα

Διαβάστε επίσης

Εκκίνηση αύριο, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου για το Ράλλυ Ακρόπολις από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ όπου έχει στηθεί η υπερειδική διαδρομή.

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί στην Πελοπόννησο, στην Αττική και στη Στερεά Ελλάδα ενώ το σύνολο των διαδρομών που έχουν σχεδιαστεί, στηρίζουν ξεχωριστές περιοχές που έχουν ανάγκη την ανάδειξη της τουριστικής εμπειρίας που μπορούν να προσφέρουν

Η φετινή διοργάνωση του «Ράλλυ των Θεών», υπόσχεται ένα μοναδικό θέαμα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον περισσότερων πληρωμάτων τα οποία θα διεκδικήσουν πέρα από τον τερματισμό και την διάκριση στην κατηγορία στην οποία συμμετέχουν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Motorsport Greece Νίκος Κερερές, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη έκανε λόγο για μια ένα υπερθέαμα, υπογραμμίζοντας παράλληλα την απήχηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις σε διεθνές επίπεδο.

«Μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, από το 2013 που είχαμε στη χώρα μας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι, καταφέραμε το 2021 και βάλαμε ξανά τον εθνικό μας αγώνα στο παγκόσμιο καλεντάρι. Φέτος, η χώρα μας επανέρχεται για να κάνει κάτι ακόμα πιο σημαντικό, ακόμα πιο μεγάλο. Να διοργανώσει έναν άρτιο αγώνα και την υπερειδική διαδρομή, αυτή που πέρυσι έγινε στο Σύνταγμα, φέτος μέσα στο αναβαθμισμένο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για μια διαδρομή η οποία θα φέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, τους παγκοσμίου φήμης οδηγούς και τα πληρώματα, μέσα στο κέντρο της Αθήνας».

Αναφερόμενος στο οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και στην εθνική οικονομία, τόνισε ότι αποτελεί την καλύτερη επένδυση για την προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

«Είναι εντυπωσιακή και σπουδαία η τουριστική προβολή για τη χώρα μας. Περισσότεροι από 520 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα. Οι συμμετοχές είναι περισσότερες από πέρυσι καθώς 70 πληρώματα θα βρεθούν στη χώρα μας και θα αγωνιστούν ενάντια στον χρόνο για να κερδίσουν σε ένα από τα πιο απαιτητικά ράλλυ».

Πρόσθεσε δε, ότι η προετοιμασία της διοργάνωσης έχει ως γνώμονα την ασφάλεια του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστο ή επικίνδυνο ενδεχόμενο.

«Τηρούμε απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες ασφαλείας. Έχουμε προγραμματίσει να φέρουμε όλους τους θεατές κοντά στην δράση αλλά όσο χρειάζεται ώστε να διασφαλιστεί η σωματική τους ακεραιότητα», σημείωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα