back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λιακούλη: Επιβολή καθεστώτος ομερτά από τη ΝΔ στην εξεταστική προκειμένου η υπόθεση να μείνει στο σκοτάδι

Διαβάστε επίσης

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στη ΝΔ εξαπέλυσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και εκπρόσωπος του κόμματος στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις Ευαγγελία Λιακούλη η οποία μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Παπαβασιλείου έκανε λόγο για θεσμική εκτροπή και επιβολή καθεστώτος ομερτά από πλευράς της κυβερνητικής πλειοψηφίας, προκειμένου η υπόθεση να μείνει στο σκοτάδι.

Η κυρία Λιακούλη κατηγόρησε τους εκπροσώπους της ΝΔ στην Επιτροπή και το προεδρείο ότι δεν δέχθηκαν να κληθεί ούτε ένας μάρτυρας ουσίας: “ούτε καν τα επιχειρησιακά πρόσωπα της ΕΥΠ ή η αρμόδια εισαγγελέας -μιας και όπως είπε ο πρωθυπουργός τόνισε πως η επισύνδεση ήταν νόμιμη- αλλά δεν δέχθηκαν καν να κληθεί και ο υπεύθυνος διευθυντής της Google ο οποίος έκανε την ανακοίνωση για την εγκατάσταση του Predator.

Όπως είπε η κ. Λιακούλη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την συνεδρίαση της Εξεταστικής και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας να παρέμβει θεσμικά ώστε το προεδρείο να επανεξετάσει και να επανακαθορίσει τη στάση του: “ζητήσαμε να πάρει τα πρακτικά ώστε να αντιληφθεί τι συνέβη και να παρέμβει. Αν θέλει να αντιληφθεί τι έγινε τότε θα έχουμε μια απάντηση στην έκκληση που κάναμε, διαφορετικά θα πρόκειται για μεθοδευμένη κίνηση από πλευράς κυβέρνησης”, δήλωσε η κ. Λιακούλη

Newsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα