back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ε. Καραγιάννη: Το χρυσό μετάλλιο είναι κάτι που μας λείπει και θέλουμε πολύ να το κατακτήσουμε

Διαβάστε επίσης

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Εθνική μας ομάδα Γυναικών του πόλο φιλοδοξεί να κατακτήσει την κορυφή, προσθέτοντας στην πλούσια συλλογή της ένα χρυσό μετάλλιο.

Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στον αποψινό τελικό με αντίπαλο την κάτοχο του τίτλου και αργυρή Ολυμπιονίκη στο Τόκιο, Ισπανία, με στόχο την υψηλότερη θέση στο βάθρο .

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων, Ευτυχία Καραγιάννη, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο αποψινό τελικό, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου για το πάθος και την αποφασιστικότητα των αθλητριών της ομάδας.

«Το μεγάλο άγχος έχει φύγει από τη στιγμή που προκριθήκαμε στον τελικό. Απόψε, τα κορίτσια θα παίξουν χωρίς άγχος και θα παλέψουν για το χρώμα του μεταλλίου. Είμαι σίγουρη ότι θέλουν πάρα πολύ το χρυσό και θα παλέψουν για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης», ανέφερε.

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια επισήμανε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών υδατοσφαίρισης.

«Στους συλλόγους μας στην Ελλάδα γίνεται εξαιρετική δουλειά και υπάρχει πολύ καλό υλικό. Φέτος, είναι μια καταπληκτική χρονιά για την υδατοσφαίριση και ιδιαίτερα για το γυναικείο πόλο. Δεν είναι μόνο το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής Νέων Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Πριν από λίγες μέρες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο U-16 στη Λάρισα, φτάσαμε στον τελικό όπου ηττηθήκαμε από την Ουγγαρία που είναι και η βασική μας αντίπαλος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες».

Όσο για τον αποψινό τελικό, η Ευτυχία Καραγιάννη, τόνισε ότι έφτασε η ώρα για την ομάδα να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή της.

«Αυτό που μένει είναι να κατακτήσουμε την κορυφή. Το χρυσό μετάλλιο είναι κάτι που μας λείπει και θέλουμε πολύ να επιστρέψουν τα κορίτσια μας στην Ελλάδα με αυτό. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου γι αυτή την ομάδα που διαθέτει πολύ ταλέντο και πρέπει σιγά σιγά να φέρει επιτυχίες με απώτερο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα