back to top
19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χειροπέδες σε τρία άτομα σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική για ναρκωτικά

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη τριών ατόμων σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Κεντρικής Μακεδονίας, κατάσχοντας συνολικά 58 δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από 20 κιλά κάνναβη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης. Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν σε παραλίμνια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου καλλιεργούσαν 39 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 20 κιλών και 400 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα σε σπίτι, κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

??????

Τα ξημερώματα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής,καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,7 μ, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Κατά την έρευνα των αστυνομικών κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 525 γραμμαρίων, εννέα εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης από το χώρο της φυτείας, σπόροι κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό 500 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα