back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι κλήσεις του Πογέτ στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Διαβάστε επίσης

Τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ για τα προσεχή ματς της Εθνικής στο Nation League με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία έκανε γνωστές η ΕΠΟ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δίνει για πρώτη φορά ευκαιρία στον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ επανέρχονται στις επιλογές του οι Πέλκας και Μπάρκας (όπως και ο Φούντας, που βρισκόταν και στις προηγούμενες κλήσεις, αλλά δεν είχε έρθει λόγω προβλήματος υγείας).

Αντιθέτως, εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Παυλίδης και Γιαννούλης, ενώ «κόπηκαν» και οι Κώτσιρας, Αθανασιάδης.

Από την άλλη, παραμένει ενεργός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Πασχαλάκης, παρόλο που παραμένει χωρίς ομάδα και μακριά από τη δράση το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«O κ. Γουστάβο Πογέτ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 παίκτες ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο και την Βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, του UEFA Nations League.
Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:
Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.
Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα