back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κορμπεράν: «Απαιτείται υψηλή απόδοση με τη Φράιμπουργκ»

Διαβάστε επίσης

Για την αποφασιστικότητα της ομάδας και τη διάρκεια που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Φράιμπουργκ για το Europa League (μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Κορμπεράν.

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

Για τους τραυματίες και την ενδεκάδα: «Ο Ιν Μπομ συνεχίζει τη θεραπεία του, λογικά δεν θα είναι αύριο μαζί μας και για την ενδεκάδα την έχω αποφασίσει».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Περισσότερο από το να με ανησυχεί το παιχνίδι μας, κοιτάζω πώς θα αντιμετωπίσουμε αύριο την Φράιμπουργκ για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το κίνητρο κάθε ομάδας σε αυτή τη διοργάνωση, είναι ότι θα παίζει με δυνατούς αντίπαλους. Άρα πρέπει πάντα να κάνουμε το καλύτερο και είναι κίνητρο για όλους.»

Για την έλλειψη διάρκειας: «Σε κάποια ματς έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά στη συνέχεια σβήνει κάπως η έντασή μας. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει ότι τα πρώτα… ενενήντα λεπτά είναι σημαντικά και συμφωνώ απολύτως! Επομένως αυτό είναι ο στόχος. Να μπούμε καλά και να συνεχίσουμε έτσι, αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε».

Για τον Ματιέ και τα μυικά προβλήματα: «Ο Βαλμπουενά δεν θα παίξει, έχει ένα μυικό τραυματισμό όχι σοβαρό, αλλά δεν μπορεί να παίξει. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και προσπαθούμε να τα μειώσουμε. Είναι σαφές πως η προετοιμασία είναι σημαντική και επηρεάζει την έναρξη της αγωνιστική περιόδου. Ασχολούμαι με πράγματα που μπορώ να ελέγξω, είναι όμως κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις ένα ματς την εβδομάδα και άλλο να υπάρχουν δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το πιο όμορφο είναι να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις, αυτό θέλουμε».

Για το αν θα είναι βασικός ο Ελ Αραμπί που βάζει γκολ στις γερμανικές ομάδες: «Θα δείτε αν ο Ελ Αραμπί θα παίξει αύριο βασικός, ελπίζουμε να κρατήσει την παράδοση με τις γερμανικές ομάδες είτε μπει από την αρχή είτε από το τέλος»

Για το σχηματισμό: «Χρησιμοποιώ και τα δύο συστήματα, τα έχουν μάθει οι παίκτες. Το κριτήριο είναι η κατάσταση των παικτών μας και φυσικά ο αντίπαλος για να δούμε με ποιο σύστημα θα τον βλάψουμε περισσότερο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα