back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Ποιοι οίκοι ακυρώνουν τα shows τους

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η οποία διοργανώνεται από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεμβρίου, έχει τροποποιηθεί λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και έχουν ακυρωθεί τα καθιερωμένα λαμπερά πάρτι της.

Δεν θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις μόδας τη Δευτέρα, ημέρα της κηδείας, ενώ οίκοι μόδας, όπως οι Burberry και Raf Simons, ακύρωσαν τις παρουσιάσεις τους.

Η Vogue ανέφερε ότι υπήρξαν «αρκετές μέρες ενδοσκόπησης που δίχασαν τη βιομηχανία μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ορισμένοι σχεδιαστές επέλεξαν να ακυρώσουν τις επιδείξεις τους, ενώ άλλοι επεσήμαναν τη σημασία της Εβδομάδας Μόδας για τις μικρότερες επιχειρήσεις».

Σε ανακοίνωσή του το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας, διοργανωτής της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου αναφέρει ότι αποφάσισε «να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις τηρώντας το Βασιλικό Πρωτόκολλο και ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα είναι αφιερωμένη στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’».

«Μετά από συζητήσεις με σχεδιαστές και μέλη της βιομηχανίας, εμείς ως κλάδος θέλουμε να ενωθούμε ως δημιουργική και επιχειρηματική κοινότητα για να τιμήσουμε την κληρονομιά και την προσήλωση της Αυτής Μεγαλειότητας στη δημιουργικότητα και τον σχεδιασμό», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα