back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πιτσιόρλας: Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρξε εντολή παρακολούθησής μου από τον Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

«Δεν θέλω να το πιστέψω, και δεν το πιστεύω, ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου. Θα περιμένω τις επίσημες τοποθετήσεις. Ίσως το βλέπω λίγο ρομαντικά» δήλωσε ο κ. Πιτσιόρλας (…) «Πέρα από το ότι είναι παράλογο το θεωρώ και αδιανόητο. Θα περιμένω» τόνισε μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, δηλώνοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Για πρώτη φορά μετά από 15 μέρες που λέγονταν άλλα, έγινε παραδοχή ότι υπήρξε άμεση παρακολούθηση. Απευθείας και μόνο σε μένα, ενώ λεγόταν ότι ‘το βρήκαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση να παρακολουθούνται ο Σαγιάς και Πιτσιόρλας, τον ένα τον κάναμε γραμματέα της κυβέρνησης τον άλλο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και συνεχίσαμε την παρακολούθηση’» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Προφανώς είναι ψέματα (αυτά που είπε ο Γιάννης Ρουμπάτης). Ήταν αδύνατο να διαπραγματευτώ πώληση που είχε ολοκληρωθεί 1 με 2 χρόνια πριν. Αν εγώ ήμουν διαχειριστής κάποιας εταιρείας, μπορεί να ελεγχθεί, είναι πάρα πολύ εύκολο» τόνισε.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα