back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λέσβος: Νεκρός 71χρονος αφού έκαψε το σπίτι και το κατάστημα του αδελφού του

Διαβάστε επίσης

Μία τραγωδία εξελίχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στον οικισμό Πολιχνίτο της Λέσβου, όταν άνδρας 71 ετών με το αγροτικό αυτοκίνητο του εισέβαλε στην βιτρίνα καταστήματος της περιοχής, το οποίο ανήκει στον αδελφό του και προκάλεσε πυρκαγιά με εύφλεκτο υλικό. Από το κατεστραμμένο κατάστημα ανασύρθηκε και  ίδιος νεκρός.

Είχε προηγηθεί η επίθεση του 71χρονου άνδρα και στην κατοικία του αδελφού του, την οποία έκαψε μαζί με ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο πάρκινγκ . Στην συνέχεια εισέβαλε με το αγροτικό του αυτοκίνητο , στο οποίο είχε τοποθετήσει φιάλες υγραερίου, στο κατάστημα ειδών δώρων του αδελφού του το οποίο μετατράπηκε σε παρανάλωμα του πυρός .

Στο σημείο όπου βρίσκεται το κατάστημα έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα για να σβήσουν την πυρκαγιά, ενώ βρήκαν μέσα στο αγροτικό όχημα τη σορό ενός άνδρα η οποία – αν και δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα – θεωρείται ότι ανήκει στον 71χρονο δράστη

Έρευνα διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ των αδελφών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα