back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η επανένωση του Big-4 μετά από… 44 μήνες

Διαβάστε επίσης

Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ, θα αγωνιστούν στο ίδιο τουρνουά, για 1η φορά μετά από 44 ολόκληρους μήνες!

Ήταν Ιανουάριος του 2019, όταν οι τέσσερις κορυφαίοι τενίστες του 21ου αιώνα, βρέθηκαν στο ίδιο event. Το τριήμερο 23 – 25 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο, θα βρεθούν για 1η φορά ξανά μαζί, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Στο Αυστραλιανό Όπεν του 2019, όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε τον τίτλο κερδίζοντας με straight sets στον τελικό τον Ράφα Ναδάλ, το Big-4 έπαιξε για τελευταία φορά στο ίδιο τουρνουά, με τους Φέντερερ και Μάρεϊ, να αποκλείονται στον 4ο και τον 1ο γύρο, αντίστοιχα.

Βέβαια, αυτή τη φορά, στο Laver Cup, που θα είναι και η τελευταία που και οι τέσσερις θα παίξουν στην ίδια διοργάνωση, δεν πρόκειται να τους δούμε ως αντίπαλους.

Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάρεϊ θα είναι στην ίδια ομάδα για 1η και τελευταία φορά, σε ένα τριήμερο γεμάτο τένις στην O2 Arena, που θα μνημονεύεται για πάντα.

Φυσικά, συμπαίκτες τους θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Κάσπερ Ρουντ, που, δικαιολογημένα, θα έχουν τα… λιγότερα φώτα στραμμένα πάνω τους, όσον αφορά την ομάδα της Ευρώπης.

πηγή-tennis24

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα