back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Giannis παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic

Διαβάστε επίσης

Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το όνομα αυτού θα είναι «Flagmakers» και πραγματεύεται την ιστορία μεταναστών που φτιάχνουν αμερικανικές σημαίες.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ασχολείται με την ιστορία μεταναστών εργαζόμενων σε μία φάμπρικα στις ΗΠΑ, η οποία φτιάχνει αμερικανικές σημαίες. Οι συμβολισμοί τόσο του ντοκιμαντέρ είναι σίγουρα ξεκάθαροι: Από την μία πλευρά βρίσκεται το κυνήγι του αμερικανικού ονείρου από τους μετανάστες που σε αναζήτηση μία νέας πατρίδας φτιάχνουν την σημαία της και από την άλλη παραγωγός είναι ο Γιάννης, ένα παιδί μεταναστών, η ιστορία του οποίοy συγκίνησε τον κόσμο και έγινε μέχρι και ταινία.

Ο «Giannis», παιδί μεταναστών, συγκινήθηκε με το συγκεκριμένο σχέδιο και δήλωσε τα εξής:

«Όντας και εγώ μετανάστης, βρίσκω αυτήν την ταινία απίστευτα προσωπική και μια συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτήν την χώρα «σπίτι» τους. Κάθε ένας από αυτούς τους εμπνευσμένους ανθρώπους έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στην ζωή του και παρουσιάζουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες καθώς φτιάχνουν την αμερικανική σημαία».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα