back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε επίσης

Η  Δ.Ε.Ρ.Α. προτίθεται να συνάψει άμεσα σύμβαση μίσθωσης έργου με φυσικό πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου, για την κάλυψη έκτακτης ανάγκης.

Το αντικείμενο του έργου είναι: «Ελεύθερο ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις από τις γειτονιές της Αθήνας σε συνεργασία με τον ενημερωτικό τομέα της επιχείρησης. Καταγραφή ηχητικών αποσπασμάτων και λήψη φωτογραφικού υλικού για το portal του σταθμού. Δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του «Αθήνα 9,84».

Το έργο θα διαρκέσει από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2022.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη Δ.Ε.Ρ.Α. δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που θα συνοδεύονται από:

α) σαρωμένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δύο όψεων,

β) συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα

γ) σαρωμένα έγγραφα που αποδεικνύουν όλα τα αναφερόμενα στο βιογραφικό τυπικά προσόντα.

δ) Διεύθυνση κατοικίας και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με τηλέφωνο και αλληλογραφία, ταχυδρομική και ηλεκτρονική.

ε) Υπεύθυνη δήλωση για το αν έχουν ή όχι τη δυνατότητα τήρησης βιβλίων και στοιχείων (Τ.Π.Υ.), διότι η ιδιότητα του επιτηδευματία επηρεάζει το συνολικό κόστος της σύμβασης για την επιχείρηση. Στην ίδια υπεύθυνη δήλωση, θα πρέπει να διευκρινίζεται σε πόσα φυσικά ή νομικά πρόσωπα απασχολούνται, διότι αυτό επηρεάζει το ασφαλιστικό τους καθεστώς.

Η αποστολή των δηλώσεων και των συνημμένων θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής δηλώσεων είναι η Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Η επιλογή του προσώπου θα γίνει με εισήγηση ειδικής Επιτροπής που απαρτίζεται από εξειδικευμένα υπηρεσιακά στελέχη της Δ.Ε.Ρ.Α. Διευκρινίζεται ότι, κατά την επιλογή, θα προτιμηθούν δημοσιογράφοι με εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου ή τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε οποιονδήποτε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό της επικράτειας, τοπικής ή πανελλαδικής εμβέλειας, ιδίως αν η εμπειρία αφορά σε κάλυψη ρεπορτάζ.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί έπειτα από την εισήγηση με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Ρ.Α., θα κληθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση από την οποία θα έχει στείλει την υποψηφιότητά του, για να προσέλθει στη Δ.Ε.Ρ.Α. και να υπογράψει τη σύμβαση. Η απασχόληση θα ξεκινήσει άμεσα.

 

Η Δ.Ε.Ρ.Α. διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει ή να αναβάλει την εκτέλεση του έργου σε μελλοντικό χρόνο, ανάλογα με τον σχεδιασμό του ραδιοφωνικού της προγράμματος και με τις έκτακτες εξελίξεις στα θέματα επικαιρότητας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα