back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στον Εισαγγελέα σήμερα οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο «Αγία Σοφία»

Διαβάστε επίσης

Στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας θα οδηγηθούν σήμερα ο 20χρονος πατέρας καθώς και η μητέρα του βρέφους τεσσάρων μηνών, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου ένα ζευγάρι που διαμένει σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία, μετέφερε το τεσσάρων μηνών παιδί τους στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, το οποίο φέρεται να είχε τραύματα και μώλωπες.

Στη συνέχεια, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του, κρίνοντας παράλληλα αναγκαία τη μεταφορά του στο νοσοκομείο παίδων, «Αγία Σοφία», στην Αθήνα.

Αμέσως μετά, οι γιατροί του νοσοκομείου της Καλαμάτας ενημέρωσαν την Ασφάλεια για το περιστατικό και ακολούθησε η προσαγωγή του πατέρα και της μητέρας του βρέφους, από αστυνομικούς υπηρεσίας των Αθηνών, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες τραυματισμού του παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο πατέρας, όση ώρα βρισκόταν μαζί με το βρέφος, λόγω απουσίας της μητέρας στην εργασία της, στην προσπάθειά του να σταματήσει το παιδί να κλαίει, το ταρακουνούσε βίαια και το έσφιξε δυνατά, με αποτέλεσμα να φέρεται να έχει τα στοιχεία του συνδρόμου της ανατάραξης μωρού.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλβανό πατέρα είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας, η ενδοοικογενειακή βία, καθώς και η κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Για τις δύο τελευταίες κατηγορίες συνελήφθη και η 20χρονη μητέρα, αφού όπως προέκυψε σε έλεγχο της Αστυνομίας στο σπίτι της οικίας στον Αετό, εντοπίστηκαν ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι καθώς και φυσίγγια.

Newsroom Αθήνα 9.84, με πληροφορίες από tharrosnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα