back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εθνική Ελλάδας: Φινάλε με Βόρεια Ιρλανδία και στόχο τη νίκη

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή της στο Nations League, υποδέχςται την Β. Ιρλανδία, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στη League B από τους πρώτους τέσσερις αγώνες της.

Η πορεία της εθνικής Ελλάδας στο UEFA Nations League ξεκίνησε από το Μπέλφαστ με νίκη στις 2 Ιουνίου και ολοκληρώνεται 117 μέρες μετά με τον ίδιο αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία στην Αθήνα. Η Ελλάδα θέλει τη νίκη για τελειώσει τον όμιλο ακριβώς με τον τρόπο που ξεκίνησε.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το φινάλε της στο φετινό Nations League με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία στο “Γιώργος Καμάρας” (27/09, 21:45, ALPHA + Novasports Prime, live από το SPORT24) ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Οι διεθνείς έκαναν την τελευταία προπόνηση και δίχως να προκύψουν νέα προβλήματα, ο Γκουστάβ Πογέτ καταστρώνει τα σχέδιά του για την ενδεκάδα.

Πάντως δεν άνοιξε πλήρως τα χαρτιά του στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, αλλά το πιθανότερο είναι να επαναφέρει το 4-3-3 αντί του 4-2-3-1. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, στα άκρα της άμυνας ο Μπάλντοκ δεξιά και ο Τσιμίκας αριστερά, ενώ στόπερ θα είναι οι Χατζηδιάκος και Μαυροπάνος. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κουρμπέλης, με τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα σε δημιουργικό ρόλο. Το ένα εξτρέμ θα είναι ο Μασούρας και τη δεύτερη θέση διεκδικούν Πέλκας και Φούντας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιακουμάκης εφόσον είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του, διαφορετικά θα παίξει ο Ιωαννίδης.

Η Βόρεια Ιρλανδία έχει επίσης κίνητρο, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία. Η Κύπρος με καλύτερο αποτέλεσμα στο Κόσοβο από ό,τι οι Βορειοϊρλανδοί στη Ριζούπολη θα παραμείνει στην τρίτη κατηγορία.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα