back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Δένδιας: Οι αναθεωρητικές πολιτικές θα αποτύχουν

Διαβάστε επίσης

«Θα ήθελα να στείλω ένα σαφές μήνυμα στις χώρες που επιδιώκουν να επανασχεδιάσουν χάρτες. Και το μήνυμά μου είναι ότι οι αναθεωρητικές τους πολιτικές θα αποτύχουν», τόνισε με το βλέμμα στραμμένο στην Άγκυρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον ομόλογό του της Αρμενίας Αραράτ Μιρζογιάν, στο Ερεβάν.

Νωρίτερα, ο υπουργός συναντήθηκε με τον κ. Αραράτ Μιρζογιάν στο Ερεβάν, σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν οι ΥΠΕΞ Ελλάδας, Αρμενίας και Κύπρου στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα. Στην ατζέντα της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Αρμενίας βρέθηκαν οι διμερείς ελληνοαρμενικές σχέσεις, η συνεργασίας των δύο χωρών στο πλαίσιο τριμερών σχημάτων, οι εξελίξεις στον Καύκασο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ερεβάν, ο Έλληνας ΥΠΕΞ έγινε δεκτός και από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, με τον οποίο συζήτησαν για τις ελληνοαρμενικές σχέσεις και τις εξελίξεις στον Καύκασο, και στον οποίο ο κ. Δένδιας εξέφρασε την πλήρη αλληλεγγύη της Ελλάδας προς την Αρμενία.

Αλεξάνδρα Βουδούρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα