back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η UEFA κλείνει την «Θύρα 7» στο ματς με την Καραμπάγκ

Διαβάστε επίσης

Η UEFA αποφάσισε να επιβάλει τιμωρία στον Ολυμπιακό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο Καραϊσκάκη στον αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Οι ερυθρόλευκοι τιμωρούνται με μερικό κλείσιμο του γηπέδου τους, της βόρειας κερκίδας, για τον επόμενο αγώνα τους στο Europa League, αυτόν με την Καραμπάγκ και συνολικό πρόστιμο ύψους 58.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της UEFA, η τιμωρία επιβάλλεται για ρίψη αντικειμένων, άναμμα πυροτεχνημάτων και χρήση λέιζερ και ένα μέρος του προστίμου αποφασίσθηκε για την απόφραξη των δημόσιων διαδρόμων του γηπέδου.

Η απόφαση της UEFA

Το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA (CEDB) ανακοίνωσε τις ακόλουθες αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσέλευση οπαδών στους αγώνες της UEFA:

– Να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και να διατάξει το μερικό κλείσιμο του γηπέδου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δηλαδή ολόκληρης της Βόρειας κερκίδας) κατά τη διάρκεια του επόμενου (1) αγώνα της UEFA στον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παίξει ως οικοδεσπότης, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων και χρήση δεικτών λέιζερ.

– Πρόστιμο 8.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για απόφραξη δημόσιων διαδρόμων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα