back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Η εξεταστική επιτροπή αντί να φωτίσει συσκότισε την υπόθεση

Διαβάστε επίσης

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε στην εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την κατάθεση του στην εξεταστική επιτροπή ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε την υπόθεση των υποκλοπών ζήτημα δημοκρατίας που ενισχύει την έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών στο πολιτικό σύστημα, γιατί στέλνει ένα μήνυμα ατιμωρησίας και ασυδοσίας. Έκανε δε λόγο για διπλό σκάνδαλο καθώς εκτός από την παράνομη παρακολούθηση περιελάμβανε και συγκάλυψη της υπόθεσης, με την επίκληση του απορρήτου των μαρτύρων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στόχος της παρακολούθησης ήταν η ομηρεία του ΠΑΣΟΚ, διότι μέσα από την παρακολούθηση του κινητού του η κυβέρνηση όπως φέρεται να είπε παρακολουθούσε μια ολόκληρη παράταξη. «Μάλλον ήμουν κίνδυνος για τα κομματικά σας συμφέροντα και τους κομματικούς σας σχεδιασμούς κύριοι της ΝΔ» φέρεται να είπε.

Ανέφερε δε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι η εξεταστική επιτροπή αντί να φωτίσει συσκότισε την υπόθεση καθώς δεν εκλήθη κανένα πολιτικό πρόσωπο παρά μόνο ο ίδιος, ενώ η κυβέρνηση έδωσε ασυλία στους εκπροσώπους των εταιρειών Krikelκαι Intellexa.
Για την ενημέρωση του φέρεται να υποστήριξε ότι ποτέ δεν υπήρξε καμία θεσμική ενημέρωση και πως κανείς δεν τον κάλεσε εγγράφως. «Ό,τι είπα και ό,τι θα πω είναι δημόσιο, δεν θα κρυφτώ όπως άλλοι πίσω από το «φουστάνι» του απορρήτου. Ό,τι πω θα είναι σε γνώση του ελληνικού λαού» φέρεται είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Newsroom  Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα