back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάλη: Στους κορυφαίους του κόσμου Πρεβολαράκη και Κουγιουμτσίδης

Διαβάστε επίσης

Στα πρόσωπα της Μαρίας Πρεβολαράκη και του Γιώργου Κουγιουμτσίδη αντανακλά η υψηλή ποιότητα της ελληνικής Πάλης.

Η «Κυρία» της ελληνικής πάλης και το «φαινόμενο» έχουν καταφέρει με τις σπουδαίες εμφανίσεις τους να ξεχωρίζουν σε διεθνές επίπεδο αποδεικνύοντας τη δυναμική και το πλούσιο ταλέντο που ευδοκιμεί στις παλαίστρες της χώρας μας.

Τόσο η Μαρία Πρεβολαράκη, όσο και ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κεφαλαιοποίησαν την γεμάτη επιτυχίες χρονιά που διανύουν με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η Πρεβολαράκη μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες και το χάλκινο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, κατέγραψε υψηλό καριέρας (career high), καθώς έκανε άλμα στη δεύτερη θέση στην κατηγορία των 53 κιλών.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η αθλήτρια του Μόησεν Παριγέι, κατέγραψε άνοδο 15 θέσεων, ενώ νωρίτερα στη σεζόν είχε ακόμη μία άνοδο 10 θέσεων. Έτσι, από το Νο. 28 η «Κυρία» απολαμβάνει πλέον τη θέση της στο Νο.2, έχοντας μπροστά της την Αμερικανή παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ντόμινικ Πάρις.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Ο πρωταθλητής Ευρώπης, που ολόκληρη τη σεζόν φιγουράρει ανάμεσα στους κορυφαίους, υποχώρησε δύο θέσεις, ωστόσο παραμένει στην πρώτη πεντάδα στα 79 κιλά της Ελευθέρας.

πηγή-ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα