back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Φερνάντο Σάντος θα πληρώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για φοροδιαφυγή

Διαβάστε επίσης

Απορρίφθηκε η έφεση του Φερνάντο Σάντος στην υπόθεση φοροδιαφυγής, με τον Πορτογάλο προπονητή πλέον να καλείται να πληρώσει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία.

Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται για τον Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με την Πορτογαλική «A Bola», η έφεση που κατέθεσε για να απαλλαχθεί από τις κατηγορίες φοροδιαφυγής απορρίφθηκε από το Δικαστήριο και πλέον ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας καλείται να πληρώσει το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες δύο χρονιές της παρουσίας του Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας. Η Ομοσπονδία της χώρας, όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες που έγιναν, χρησιμοποίησε μια εταιρεία για να αποκρύψει μέρος των αμοιβών τόσο του Πορτογάλου προπονητή όσο και των άμεσων συνεργατών του.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο ίδιος ο Πορτογάλος όσο και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως η υπόθεση ακολούθησε τη νομική οδό. Το Δικαστήριο αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του Σάντος ο οποίος πλέον καλείται να πληρώσει περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στις φορολογικές Αρχές.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα