back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Παίρνει μέτρα για όσα αρνητικά έγιναν στην «Opap Arena»

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην «Opap Arena», μπροστά σε περίπου 33.000 οπαδούς της, σε μία ατμόσφαιρα που πέρασε στην ιστορία και οι εικόνες ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, δημιούργησαν και προβληματισμούς ενόψει των επόμενων αγώνων.

Στα εγκαίνια και στο πρώτο ματς της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρξε υπεράριθμη παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου, κάτι που εκτός από βαριά πρόστιμα κρύβει και τον κίνδυνο να σημειωθεί κάποιο επικίνδυνο συμβάν.

Στην ΑΕΚ θέλουν να βάλουν τέλος στην παράνομη είσοδο στο γήπεδο από κάποια «ανοικτά» σημεία, ώστε να μην παρατηρηθεί ξανά το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Το δεύτερο θέμα αφορά τα καπνογόνα, καθώς η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία, καθώς η ατμόσφαιρα εκτός από αποπνικτική, καθυστέρησε και την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό για περίπου 20 λεπτά.

Στην ΠΑΕ έχουν καταγραφεί όλα τα αρνητικά περιστατικά και σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογη εικόνα στο γήπεδο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (στις 16/10) και παράλληλα στην ΑΕΚ εοιθυμούν να λειτουργήσουν όλα άψογα, καθώς θα ακολουθήσει το πρώτο ντέρμπι στο νέο γήπεδο, αυτό με τον ΠΑΟΚ (στις 30/10).

ΑπόστολοςΒαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα