back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη μάχη της Οστράβα η Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Ένα παιχνίδι που κρύβει κινδύνους περιμένει τη Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Agel Open της Οστράβας την Τετάρτη.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, θα ανοίξει το πρόγραμμα στο κεντρικό court της Ostrava Arena (13:00GR-Novasports 6HD) αντιμετωπίζοντας την 21χρονη Αμερικανίδα, Νο144 στον κόσμο, Αλίσια Παρκς.

Η νεαρή από την Ατλάντα, προέρχεται από τρεις σερί straight sets νίκες, δύο στα προκριματικά και μια στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό και μάλιστα επί της πρώην Νο1 του κόσμου και νυν Νο19, Καρολίνα Πλίσκοβα με το επιβλητικό 6-0, 7-6.

Σάκκαρη και Παρκς θα συναντηθούν για πρώτη φορά και η νικήτρια διασταυρώνεται στα προημιτελικά με το ζευγάρι Μπένσιτς-Κρεϊτσίκοβα που παίζουν λίγο αργότερα (16:00GR).

Η Σάκκαρη, Νο7 στον κόσμο, καλείται να υπερασπιστεί τους 300 βαθμούς WTA που κατέκτησε πέρυσι στην Οστράβα, χάνοντας στον τελικό από την Ανέτ Κονταβέιτ.

To Τσέχικο τουρνουά είναι πολύ σημαντικό για την Μαρία καθώς χρειάζεται πολύτιμους πόντους για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο WTA Finals του Τέξας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή την εβδομάδα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκινά από την 9η θέση της WTA Race, όντως στην τελευταία θέση της λίστας που οδηγεί στο Fort Worth καθώς η 8η Σιμόνα Χάλεπ θα απουσιάσει από το μεγάλο event λόγω επέμβασης στη μύτη.

πηγή tennis 24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα