back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντετοκούνμπο: “Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για μπάσκετ, χωρίς να μιλήσει για τον Κόμπι”

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ, στην συνέντευξη Τύπου μετά την «φιλική» ήττα των Μπακς με τους Χοκς (123-113) στο Άμπου Ντάμπι, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το μπάσκετ, χωρίς να μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ».

Ο «Giannis» φορούσε ένα t-shirt του Μπράιαντ στη συνέντευξη Τύπου και ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε τι σημαίνει για αυτόν η φανέλα που φορούσε. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς απάντησε τα εξής:

«Είχα 4-5 μπλούζες μαζί μου και ήταν η σειρά να φορέσω αυτή σήμερα. Γνώρισα λίγο τον Κόμπι, δεν θα προσπαθήσω να κάνω σαν να ήμουν ο καλύτερός του φίλος. Πολλοί αναφέρουν το όνομά του για να αποσπάσουν προσοχή. Προφανώς είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν παίξει μπάσκετ, λατρεύω την ιστορία του, το ταξίδι του, το πως ξεκίνησε, πως μπήκε στη λίγκα, πως βελτιώθηκε. Το πώς μπορεί να ήταν ένας από τους κορυφαίους, αλλά ήταν πάντα περίεργος να μάθει περισσότερα.

Στο τέλος της ημέρας δεν αφορά μόνο το ταλέντο, αυτό θα σε πάει μέχρι ενός σημείου. Έχει σημασία πόσο πειθαρχημένος είσαι, πόσο μπορείς να ξυπνάς κάθε μέρα και να θέλεις να βρεις τρόπους για να βελτιωθείς, να μην είσαι ικανοποιημένος. Νομίζω ότι οι κορυφαίοι παίκτες που έπαιξαν, απλώς δεν βαρέθηκαν ποτέ. Κάθε μέρα ξυπνούσαν και ήθελαν να ανακαλύψουν κάτι, μία νέα πρόκληση. Κάτι που θα τους υπαγορεύσει πως μπορούν να γίνουν σπουδαίοι, να κυριαρχήσουν ακόμη περισσότερο. Να δημιουργήσουν περισσότερες στιγμές, περισσότερη τέχνη, όπως το ονομάζω.

Ο Κόμπι δεν βαρέθηκε ποτέ. Ακόμη και όταν τραυματίστηκε, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του είχε 60 πόντους. Είχε απιστευτη ιστορία. Ένα απίστευτο ταξίδι. Ήταν απίστευτο ταλέντο και άνθρωπος. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για το μπάσκετ, χωρίς να μιλήσει για τον Κόμπι Μπράιαντ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα