back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δήμος Αθηναίων και Αθήνα 9.84 γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου, το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την εκπομπή “Σαν το σκύλο με τη γάτα” του Αθήνα 9.84, διοργανώνουν ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ για όσους μοιράζονται ήδη τη ζωή τους με ένα κατοικίδιο, αλλά και για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν τον νέο καλύτερό τους τετράποδο φίλο!
Το pop up studio του Αθήνα 9.84 θα “σταθμεύσει” στο Σύνταγμα, έως τις 18:00, για να σας κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια, ενώ 10:00 -12:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την  εκπομπή “Σαν το σκύλο με τη γάτα” με την Κατερίνα και την Ίριδα Κουρούκλη.
Ο Δήμος Αθηναίων προσκαλεί τους φιλόζωους της Αθήνας να επισκεφθούν το Σύνταγμα 10.00 – 18.00, μαζί με το κατοικίδιό τους και να απολαύσουν μια ξεχωριστή ημέρα με δραστηριότητες, παιχνίδια, συμβουλές, επιδείξεις, λιχουδιές και δώρα. Εκεί επίσης, ζωάκια από το “Καταφύγιο του Σωκράτη” του Δήμου Αθηναίων, αλλά και από καταφύγια εθελοντικών οργανώσεων θα περιμένουν τις νέες τους οικογένειες, για να τα γνωρίσουν, να τα αγαπήσουν και να τα υιοθετήσουν, προσφέροντάς τους ένα σπιτικό.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα