back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ηταν μέλος της ΝΔ-Ανεστάλη η ιδιότητά του

Διαβάστε επίσης

“Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την υπόθεση αυτή είναι φρικτά, είναι αποτρόπαια, είναι σοκαρισμένο το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Οι ελληνικές αρχές, η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής, να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και όλοι οι συνένοχοι και να υπάρξει διαρκής και ουσιαστική στήριξη στο θύμα”, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον 53χρονο στα Σεπόλια στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου Γιάννης Οικονόμου.

Υπενθύμισε ότι «με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που έχει ψηφίσει αυτή η κυβέρνηση έχουν αυστηροποιηθεί πάρα πολύ οι ποινές για τέτοιου είδους αδικήματα και αν ο συγκεκριμένος κριθεί ένοχος και καταδικαστεί υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια».

«Από κει και πέρα, πράγματι, ο συγκεκριμένος είχε διατελέσει μέλος της ΝΔ, είναι σε αναστολή ήδη- είναι αυτονόητα πράγματα αυτά- η ιδιότητά του», σημείωσε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολύ περισσότερο πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης αυτής, στοχοποιώντας διάφορους ανθρώπους, πολιτικά πρόσωπα ή άλλα δημόσια πρόσωπα που κατά καιρούς μπορεί να είχαν φωτογραφηθεί μαζί του προφανώς αγνοώντας πλήρως το ποιόν του και όλες αυτές τις φριχτές και αδιανόητες πράξεις, νομίζω ότι μία τέτοιους είδους προσπάθεια και μία τέτοιου είδους εργαλειοποίηση εόιναι απαράδεκτη, πέρα για πέρα αδιανόητη. Η προσοχή μας πρέπει να εστιαστεί σε αυτό που είναι το θεμα, δηλαδή στο φριχτό αδίκημα και στην στήριξη του θύματος

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα