back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Παρέμβαση της αντιπολίτευσης για την υπόθεση της 12χρονης

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση της Ανοιχτής Πόλης για την υπόθεση της 12χρονης

Την απομάκρυνση της συζύγου του κατηγορούμενου για την υπόθεση στον Κολωνό από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Βρεφοκομείου ζητά η Ανοιχτή Πόλη.

Όπως καταγγέλλει πρόκειται για κοινοτική σύμβουλο με τη δημοτική παράταξη Αθήνα Ψηλά η οποία, σύμφωνα με τη μητέρα της 12χρονης, φέρεται να επιχείρησε να την πείσει να μην κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. “Είναι σαφές ότι η παραμονή της σε θέση ευθύνης, όταν εναντίον της υπάρχει καταγγελία για απόπειρα συγκάλυψης μιας τόσο ειδεχθούς υπόθεσης, και τουλάχιστον μέχρι αυτή να διαλευκανθεί πλήρως, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή” τονίζει η δημοτική παράταξη του Νάσου Ηλιόπουλου.

Η ανακοίνωση της Ανοιχτής Πόλης

«Καμία ολιγωρία, καμία αποσιώπηση για την υπόθεση του Κολωνού

Παρακολουθούμε όλοι συγκλονισμένοι την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό. Εκτός από την αυτονόητη απαίτηση για την αποκάλυψη, δίωξη και τιμωρία των ενόχων και του κυκλώματος που όπως φαίνεται υπήρχε στη συγκεκριμένη περίπτωση, ευθύνη όλων μας είναι η ψυχολογική και οικονομική στήριξη του παιδιού και της οικογένειάς του. Σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά και για να σταματήσει το απαράδεκτο σκηνικό που έχει στηθεί από κάποια ΜΜΕ έξω από το σπίτι της οικογένειας, οφείλουν να κινηθούν άμεσα οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και συνολικότερα η πολιτεία.

Για τον Δήμο Αθηναίων ωστόσο, έχει προκύψει ένα σοβαρό πολιτικό και θεσμικό ζήτημα. Η σύζυγος του κατηγορούμενου, η οποία τυγχάνει κοινοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μπακογιάννη και διορισμένο από τον Δήμαρχο μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου, φέρεται να επιχείρησε, σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, να την πείσει να μην καταγγείλει το φρικτό αυτό έγκλημα στην Αστυνομία. Είναι σαφές ότι η παραμονή της σε θέση ευθύνης, όταν εναντίον της υπάρχει καταγγελία για απόπειρα συγκάλυψης μιας τόσο ειδεχθούς υπόθεσης, και τουλάχιστον μέχρι αυτή να διαλευκανθεί πλήρως, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Καμία σιωπή και καμία ολιγωρία γι’ αυτή τη δυσώδη υπόθεση. Καλούμε τη δημοτική αρχή να ανταποκριθεί στη σοβαρότητα του θέματος, να λάβει άμεσα ξεκάθαρη θέση και να κινητοποιήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη στήριξη της οικογένειας.»

Έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ζητά η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

Έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας για το θέμα της 12χρονης στον Κολωνό ζητά η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας. Παράλληλα, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κωνσταντίνου ζητά την απομάκρυνση της συζύγου του κατηγορούμενου από το διοικητικό συμβούλιο του Βρεφοκομείου και το συμβούλιο της 4ης δημοτικής κοινότητας με αφορμή την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού ότι προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας

«Tι περιμένει ο κ. Μπακογιάννης για να αποβάλει από το δημοτικό συμβούλιο και το Δ.Σ. Βρεφοκομείο τη σύζυγο του προαγωγού και παιδοβιαστή από τον Κολωνό;
Έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας τώρα!

Σοκ προκαλεί η συγκλονιστική καταγγελία της γιαγιάς και της μητέρας του 12χρονου παιδιού, σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του παιδοβιαστή, στέλεχος της ΝΔ εκλεγμένη σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, αντιπρόεδρος του συμβούλιου της 4ης κοινότητας του Δήμου της Αθήνας και μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, γνώριζε τη δράση του και πρότεινε 10.000 για να εξαγοράσει την σιωπή τους. Πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης της δράσης του συζύγου ως προαγωγού και βιαστή, αφού γνώριζε, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια στον Δήμαρχο Αθήνας να σφυρίζει αδιάφορος.

Από την κυβέρνηση των Λιγνάδηδων δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα. Είναι υπηρέτες ενός συστήματος που γεννάει τον σεξισμό, την καταπίεση των γυναικών και τη σεξουαλική εκμετάλλευση των ανηλίκων. Ο παράγοντας της ΝΔ του Κολωνού, πιστός στο δόγμα «Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» ήταν στα εθνικιστικά συλλαλητήρια μαζί με τους Κασιδιάρηδες, είχε κολλητούς στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, ήταν στο ΣΚΑΙ ως «αλληλέγγυος στον Έλληνα στα χρόνια του κορονοϊού», ακόμη και επίτροπος σε Εκκλησία(!) και είχε άφθονες διασυνδέσεις στον χώρο των εκλεκτών και εκλεγμένων της ΝΔ, με αρκετές αναθέσεις προμηθειών δεκάδων χιλιάδων ευρώ από δημόσιους φορείς.

Η Σύζυγος και σύμβουλος του Μπακογιάννη αξιοποιούσε αυτόν τον «αγγελικό» κόσμο για την εκλογή της, προβάλλοντας το όνομα του παράγοντα της ΝΔ, στην υποψηφιότητα της.
Ο κυνισμός και η υποκρισία των κυβερνητικών στελεχών, όπως του Άδωνι Γεωργιάδη και του Θάνου Πλεύρη δεν έχουν όριο. Ο πρώτος αναπαράγει δημοσίευμα δημοσιογράφου της Καθημερινής, που θεωρεί αντιπερισπασμό στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά την ενασχόληση με το συμβάν!!!

Σωπάτε, κύριε Πλεύρη, που θυμηθήκατε να κάνετε δήλωση κατά του ναζιστή πατέρα σας και να χύσετε κροκοδείλια δάκρυα για τη Μάγδα Φύσσα τώρα;;;;

Το συμβούλιο της 4ης κοινότητας χρειάζεται να συνεδριάσει έκτακτα και να την απομακρύνει την σύζυγο του δράστη από το κοινοτικό συμβούλιο.

Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας να προχωρήσει σε έκτακτη συνεδρίαση και να απαιτήσει την απομάκρυνση της συζύγου του παιδοβιαστή και προαγωγού του 12χρονου παιδιού, από το 4ο Κοινοτικό συμβούλιο και το ΔΣ του Βρεφοκομείου Αθήνας.»

 

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα