back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Α. Ταραχοπούλου: Η λίστα των κατηγορουμένων στην υπόθεση παιδεραστίας θα μεγαλώσει

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζουν το πανελλήνιο οι αποκαλύψεις για τις δραματικές ώρες που έζησε τους τελευταίους 4 μήνες στα Σεπόλια το 12χρονο κοριτσάκι το οποίο φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε 53χρονος.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, εκτίμησε ότι η λίστα των κατηγορουμένων θα μεγαλώσει.
«Υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν. Ελπίζω να αποκαλυφθούν και άλλα άτομα και σύντομα» τόνισε και σημείωσε ότι «η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει και άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αυτή την φρικιαστική ιστορία του 12χρονου» ωστόσο, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν ξέρω που θα φτάσει η έρευνα και τι μπορεί να αποκαλύψει γιατί αυτά τα κυκλώματα παιδεραστίας λειτουργούν καλυμμένα», είπε η κ. Ταραχοπούλου.

Σχετικά με την έλλειψη ψυχολογικής στήριξης στην ανήλικη, η Απασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι «το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δυστυχώς το κοινωνικό κράτος έχει δείξει για ακόμη μια φορά ότι είναι απών. Πριν από περίπου δέκα ημέρες, εμφανίστηκαν στο σπίτι δύο κοινωνικές λειτουργοί όμως εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν ξανά μόλις το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα