back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μίτσελ: “Καθοριστικό το παιχνίδι με την Καραμπάγκ”

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καραμπάγκ την Πέμπτη, με τον Μίτσελ να μιλάει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

O Μίτσελ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του προπονητή της Καραμπάγκ ότι το ματς της Πέμπτης  είναι η “τελευταία ευκαιρία” του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας αποφασιστική την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Καλησπέρα. Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα παίξουν. Έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που έπαιξαν που στο πρώτο παιχνίδι. Προβλήματα φυσικής κατάστασης. Πρέπει να προσαρμόσουμε στις συνθήκες της ομάδας την 11άδα».

Για τη σημασία του αγώνα: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό και αποφασιστικό για εμάς. Έχω ακούσει το πώς το είπε ο αντίπαλος προπονητής αλλά και εμείς το ξέρουμε».

Αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιον νέο ποδοσφαιριστή και πότε θα δούμε τον Πασχαλάκη: «Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά των ακαδημιών. Στα δύο από τα τρία έχουν παίξει παιδιά από την ακαδημία και είναι ότι καλύτερο έχω να κάνω να στοιχηματίζω στους νέους παίκτες. Έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ και είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες αλλά θα βρούμε τη λύση. Θα παίξει αύριο ο Πασχαλάκης και το έχει μάθει πρώτα εκείνος»

Για τη Καραμπάγκ: «Ήταν αρκετά σκληρό το αποτέλεσμα αυτό για εμάς. Η ομάδα έχασε τον συναισθηματικό έλεγχο του αγώνα μετά το 1-0 και αυτό οφείλεται σε μία ‘αρρώστια’ που σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να τη θεραπεύουμε».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα