back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Ένας 36χρονος, είναι ο τέταρτος συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το απόγευμα με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Φέρεται να απέκτησε επαφή με το κορίτσι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων. Αύριο απολογείται στην ανακρίτρια ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη επίσης χθες και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Οι αρχές προχωρούν ταχύτατα στην ταυτοποίηση των στοιχείων των εμπλεκομένων και δεν αποκλείονται κι άλλες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

Δραματικές ώρες στην Κρήτη που μετρά τις πληγές της από τη φονική καταιγίδα που άφησε πίσω της έναν νεκρό και μια αγνοούμενη. Και οι δύο επέβαιναν σε όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο. Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές σε υποδομές και ιδιωτικές περιουσίες. Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, μεταβαίνει σήμερα στις πληγείσες περιοχές.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι περιφερειακές και οι δημοτικές αρχές στα Δωδεκάνησα, καθώς η κακοκαιρία μετακινήθηκε προς Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο, Χάλκη και Καστελόριζο. Οι κάτοικοι έχουν λάβει μήνυμα μέσω του 112 που τους προειδοποιεί για πιθανά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 24ωρο και τους καλεί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Απάνθρωπη εργαλειοποίηση παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία στον Έβρο καταγγέλλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εξάλλου “ντροπή για τον πολιτισμό” χαρακτήρισε ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης την εγκατάλειψη των 92 μεταναστών, εντελώς γυμνών, στις όχθες του Έβρου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως τις 2 μετά το μεσημέρι σε δρόμους του δήμου Μεταμόρφωσης λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στον Μαραθώνα λόγω της διεξαγωγής του 7ου Ημιμαραθωνίου δρόμου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, μετά και το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καϊρου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο παρκούρ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κυρσανίσης, στο πρώτο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γυμναστικής, στο Τόκυο.

Και ο καιρός

Νεφώσεις στην Αττική με ασθενείς βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα