back to top
25.5 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

25.5 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Νίκος Σοφιανός: Διθεσίτης ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Διαβάστε επίσης

“Ρουσφετολογικούς διορισμούς” στον Δήμο Αθηναίων κατήγγειλε, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Νίκος Σοφιανός με αφορμή την πρόσληψη του Ιωάννη Φυτόπουλου.

“Όταν τον προσλάβατε ήταν και επιστημονικός συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών. Τον προσλάβατε επίσης σαν οικονομικό υπεύθυνο του Δήμου Αθηναίων με το υποέργο Δράσεις Καινοτόμων Υπηρεσιών. Δυο δουλειές ο κ. Φυτόπουλος. Ποια είναι η πολιτική του ιδιότητα; Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!” τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Επιπλέον, ο Νίκος Σοφιανός προειδοποίησε ότι θα επανέλθει στο θέμα εάν δεν λάβει απαντήσεις και για άλλες προσλήψεις που αφορούν συγγενικά πρόσωπα στελεχών της ΝΔ και της ΔΑΚΕ.

Νίκος Σοφιανός- δημοτικός σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας

” Στις 13/12/21 αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος σε ένα ΕΣΠΑ κι εγκρίναμε την συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίσαμε επιτροπή αξιολόγησης για τις προσλήψεις σε αυτό το πρόγραμμα και τον Νοέμβριο του ’21 ο δήμαρχος με εγκύκλιο του ανέφερε πώς θα γίνει η βαθμολόγηση και στο τέλος ανέφερε ότι οι ενστάσεις θα γίνονται στην επιτροπή αξιολόγησης. Φτιάξατε μια επιτροπή στην οποία είναι τα ίδια πρόσωπα στην επιτροπή παρακολούθησης, στην επιτροπή αξιολόγησης στην επιτροπή ενστάσεων.
Φέραμε καταγγελία υποψήφιας για τις θέσεις 102 και 107. Τις απορρίψατε παρά το βαρύ βιογραφικό της. Ποιον προσλάβατε στη θέση 102; Τον κ. Ιωάννη Φυτόπουλο ο οποίος είχε και μια εμπειρία σαν βοηθός λογιστή. Όμως όταν τον προσλάβατε ήταν και επιστημονικός συνεργάτης του υπουργού Εξωτερικών. Και τον προσλάβατε επίσης σαν οικονομικό υπεύθυνο στον ΔΑ με το υποέργο Δράσεις Καινοτόμων Υπηρεσιών, δυο δουλειές ο κ. Φυτόπουλος. Ποια είναι η πολιτική του ιδιότητα; Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Τα γαλάζια golden boys τα οποία δεν μπορούν να ζήσουν με έναν μισθό , θέλουν δύο μισθούς. Θέλουν τέσσερις και πέντε χιλιάδες ευρώ για να ζήσουν. Αυτό το κάνατε με αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου Αθήνας. Και αυτό το κάνατε δίνοντας διπλή δουλειά και μαθαίνουμε ότι ήταν και βοηθός του κ. Μαρινάκη.

Θέλουμε απαντήσεις για την κατηγορία 107 να μας καταθέσετε τα πιστοποιητικά, τι προσόντα είχαν αυτοί που επιλέξατε, διότι θα επανέλθουμε στην επόμενη συνεδρίαση γιατί στην συγκεκριμένη κατηγορία φαίνεται στη μοριοδότηση των 30 μορίων μοριοδοτείτε την συγγένεια εξ αίματος στελεχών της ΝΔ και της ΔΑΚΕ. Θα επανέλθουμε εάν δεν έχουμε απαντήσεις”.

Mάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα