back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελούντα: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε άτομα που επέβαιναν σε σκάφος

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που πραγματοποιούν οι αρχές για τον εντοπισμό δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά τριών ατόμων, δύο ανδρών και μιας γυναίκας, στην Ελούντα Λασιθίου.

Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό Σώμα, δύο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν σε τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε σκάφος, το οποίο ελλιμενιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ελούντας. Από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου που διενεργεί την προανάκριση αναζητούνται οι δράστες.

Δείτε την ανακοίνωση του Λιμενικού

«Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου ενημερώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, ότι δύο άνδρες, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν σε τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας 62, 56, 50 και 74 ετών, που επέβαιναν σε Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος, το οποίο ελλιμενιζόταν στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ελούντας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της λιμενικής Αρχής Αγίου Νικολάου και Ελούντας και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας όπου διαπίστωσαν ότι ο 62χρονος άνδρας έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο δεξί πόδι, ο 56χρονος έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι και στη δεξιά πλευρά του σώματος του στο ύψος του νεφρού, η 50χρονη, κατά δήλωση της, δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και η 74χρονη δεν έφερε τραύματα. Οι τρεις τραυματίες, ο 62χρονος και ο 56χρονος, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 50χρονη με ιδιωτικό όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

 

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα