back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γαλλία: Τους γονείς της 12χρονης που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα συνάντησε ο Μακρόν

Διαβάστε επίσης

Τους γονείς της έφηβης που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα στο Παρίσι, υποδέχθηκε στο Μέγαρο των Ηλυσίων ο Γάλλος Πρόεδρος την Τρίτη. Σύμφωνα με το BFMTV ο Εμανουέλ Μακρόν τους εξέφρασε τα συλλυπητήρια του καθώς και την υποστήριξή του στη δοκιμασία που περνούν.

Εν τω μεταξύ, μία νεαρή γυναίκα φέρεται να είναι η δολοφόνος του 12χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα στο Παρίσι, την Παρασκευή. Οι εισαγγελικές αρχές στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, έκαναν γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η συλληφθείσα διατύπωσε πολλούς διαφορετικούς ισχυρισμούς, πότε παραδεχόμενη και πότε αρνούμενη το γεγονός. Ωστόσο τελικά παραδέχθηκε ότι πήγε τη 12χρονη στο διαμέρισμα της αδελφής της, στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με αυτό της οικογένειας του θύματος και αφού την ανάγκασε να κάνει ντους, στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά και μαζί με άλλες βίαιες πράξεις προκάλεσε τον θάνατό της.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν ανέφερε ότι «Η ύποπτη… δεν είναι ήδη γνωστή στην αστυνομία. Ερχόταν τακτικά στην εθνική επικράτειά μας ως φοιτήτρια. Περίπου πριν από έναν μήνα, της ειπώθηκε ότι πρέπει να εγκαταλείψει την εθνική επικράτειά μας», δήλωσε ο Νταρμανέν στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Εφημερίδες, επικαλούμενες αστυνομικές και δικαστικές πηγές, ανέφεραν πως η ύποπτη είναι Αλγερινή.

Η εισαγγελία του Παρισιού ανέφερε πως η σορός του κοριτσιού βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο σπίτι του στο 19ο διαμέρισμα.

Ο δικηγόρος Αλεξάντερ Σίλβα, που εκπροσωπεί την ύποπτη, δήλωσε στο δίκτυο BFM TV ότι δεν θα σχολιάσει την υπόθεση.

Με πληροφορίες AΠΕ-ΜΠΕ, BFMTV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα