back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γ. Παπαγεωργίου: Γιορτάζουμε 10 χρόνια και ετοιμάζουμε πάρτι μεγατόνων στο Σταυρό του Νότου

Διαβάστε επίσης

Για τα επερχόμενα Live του γκρουπ “Μαζί αγάπες μου” στο Σταυρό του Νότου, τα επόμενα 4 Σάββατα 22, 29 Οκτωβρίου & 5, 12 Νοεμβρίου και για τον  πρωταγωνιστικό ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά “Γλυκάνισος”, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και στην Αριστέα Γιάννου ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και Frontman της μπάντας Polkar, Γιώργος Παπαγεωργίου.
«Οι συναυλίες στο Σταυρό του Νότου είναι για εμάς κάτι σαν έθιμο για να πάει καλά ο χειμώνας. Φέτος μάλιστα που γιορτάζουμε 10 χρόνια έχουμε ετοιμάσει και θα παρουσιάσουμε διάφορα καινούρια τραγούδια και διασκευές», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
«Μετά από καιρό -λόγω των μέτρων κατά τις πανδημίας-θα βρεθούμε ξανά με τον κόσμο μας και θα κάνουμε ένα γλέντι όπως μας αρέσει να κάνουμε στις συναυλίες μας. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε  ένα πάρτι μεγατόνων» ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Αναφερόμενος στην τηλεοπτική σειρά “Γλυκάνισος” στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολίασε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει το ρόλο ενός ζέν πρεμιέ. 
«Συνήθως παίζω άλλους ρόλους, που δεν έχουν καμία σχέση με τον Στρατή. Ο Στρατής ερωτεύεται παράφορα και κεραυνοβόλα, όπως συμβαίνει μόνο στα παραμύθια, μια κοπέλα η οποία είναι  πρόσφυγας στο νησί. Είναι ένας έρωτας μετ’ εμποδίων που θα περάσει τα πάνδεινα μέχρι να δούμε τελικά, εάν και πόσο θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, αυτός ο έρωτας να έχει μια καλύτερη τύχη, προς το παρών αντιμετωπίζει μόνο εμπόδια».  
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα