back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίτσελ: «Δεν μπορώ να δεχτώ την ήττα από ΠΑΟΚ»

Διαβάστε επίσης

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας πως πάντα θα τους υπερασπίζεται παρά τα άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκες για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δε μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζαμε βάσει του τρόπου που παίξαμε. Ωστόσο ξέρω πως τώρα όλα αυτά ακούγονται ως δικαιολογίες για αυτό δεν θα το συνεχίσω. Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω».

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ότι και να συμβαίνει όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή»

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, όμως το παιχνίδι τους είναι οργανωμένο και σοβαρό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί και προσεκτικοί. Τέτοια παιχνίδια έχει πάρα πολλά το ελληνικό πρωτάθλημα και σε τέτοια ματς σαν αυτό που ακολουθεί χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε καλά, πρέπει να επιστρέψουμε στην τακτική μας και να ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε.

Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, συγκεντρωμένοι, ψάχνοντας τις λύσεις. Όλοι γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση, όμως αν συνεχίσουμε να δίνουμε σημασία στο τι λέγεται για μας από έξω τότε θα τρελαθούμε. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στη δουλειά μας. Επίσης ξέρω τι συμβαίνει έξω από την ομάδα. Ο καλύτερος είναι πάντα αυτός δεν παίζει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει από πολύ παλιά στο ποδόσφαιρο».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα