back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βιασμοί και μαστροπεία της 12χρονης – Πέντε στη φυλακή, αναμένεται η σύλληψη άλλων 10

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή έχουν οδηγηθεί οι 5 από τους 6 συλληφθέντες για τους βιασμούς και τη διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης, ενώ το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει την τύχη του 36χρονου συλληφθέντα, διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά» για τον οποίο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για την τύχη του.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι που οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή (33χρονος, 34χρονος, 36χρονος) αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού με τη 12χρονη μέσω Διαδικτύου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως πήγε μόνο στα δύο και δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, αλλά της έδωσε χρήματα.

Υπέρ του 33χρονου κατέθεσαν η μητέρα του και ο γιατρός που τον εξέτασε τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διέγνωσε ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχωτικές διαταραχές.

Και ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες. Επικαλέστηκε επίσης προβλήματα υγείας. Παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τη 12χρονη, αλλά δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Αναμένεται να συλληφθούν πάνω από 10 άτομα ακόμη οι οποίοι είτε έκλεισαν ραντεβού στο blind chat και βίασαν το παιδί στο αυτοκίνητο, είτε ανήκουν σε έναν σκληρό κύκλο παιδεραστών.

Ταυτόχρονα ο οίκος ανοχής στον Κεραμεικό  στο οποίο η 12χρονη εχει αναφέρει ότι την πήγαινε ο παιδοβιαστης και προαγωγός Ηλίας Μίχος στην διάρκεια του καλοκαιριού, έχει εντοπιστεί και αναμένεται η ταυτοποίηση προσώπων που βίασαν το παιδί στο μέρος αυτό.

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα