back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προγραμματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας στη μνήμη της Φ. Γεννηματά

Διαβάστε επίσης

Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά συμπληρώνεται αύριο Τρίτη 25 Οκτωβρίου και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ τιμώντας την πολιτική της παρακαταθήκη σήμερα στις 18:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει προγραμματική εκδήλωση για την Υγεία και το Κράτος Πρόνοιας με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Η εκδήλωση με τίτλο:«Τιμούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά σχεδιάζοντας το ΕΣΥ του μέλλοντος» θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο CARAVEL και παρεμβάσεις θα κάνουν οι:
-Χρήστος Λιονής, Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης – Μέλος επιτροπής εμπειρογνωμόνων της ΕΕ για την επένδυση στην υγεία

– Στέφανος Τριαρίδης, Καθηγητής Ιατρικής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

-Μίλτος Κροκίδης, Επ. Καθηγητής Ιατρικής ΕΚΠΑ

-Μιχάλης Κούτρας, MD MSc, Ιατρός Νευρολόγος, πρ. Πρόεδρος ΟΠΑΔ-ΤΥΔΚΥ

Παράλληλα, εντός της εβδομάδας κλιμάκια του κόμματος θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

Στο ίδιο πλαίσιο η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου μπροστά από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες.

Στο μεταξύ, σε κλίμα συγκίνησης παρουσία της οικογένειας της Φ. Γεννηματά, της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, φίλων και στενών συνεργατών της εκλιπούσης τελέστηκε χθες Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Κοιμητήριο ΑΘηνών το ετήσιο μνημόσυνο. “Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένεια της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο” τόνισε σε δήλωση του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα