back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στον Βόλο»

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκού θέλησε να στείλει ο Αχιλλέας Μπέος.

Με ανάρτησή του στο facebook και επικαλούμενος την ιδιότητά του ως δήμαρχος Βόλου, εξέφρασε τη χαρά του για την επικείμενη παρουσία χιλιάδων φίλων των «πράσινων» στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Η ανάρτηση του Μπέου:

«Ως Δήμαρχος του Βόλου επιθυμώ να χαιρετίσω και να καλωσορίσω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αναμένονται το προσεχές Σαββατοκύριακο να κατακλύσουν την πόλη μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Βόλο μας, πέραν των άλλων και γιατί συμπίπτει με το τριήμερο της Εθνικής μας γιορτής.

Το γεγονός μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί, καθώς ένας από τους σημαντικούς στόχους που είχαν τεθεί από την ίδρυση ακόμη της ομάδας μας ήταν να πραγματοποιούνται στην πόλη μας τέτοια μαζικά αθλητικά γεγονότα με τις αυτονόητες θετικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία και οικονομία, μέσω και του αθλητικού τουρισμού.

Παράλληλα, όμως, θέλω να απευθύνω έκκληση στους φίλους του Παναθηναϊκού να απολαύσουν την παραμονή τους στην όμορφη πόλη μας και να σεβαστούν την υποδοχή και τη φιλοξενία που θα τους επιφυλάξουμε, αφού δεν πρόκειται παρά για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα με μια ομάδα όπως ο Βόλος, που δεν έχει αντιπαλότητες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στον όμορφο Βόλο μας και ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή και ένα συναρπαστικό αγώνα που θα αναδείξει τον καλύτερο ως νικητή».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα