back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βουλή: Αντιπαράθεση για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Διαβάστε επίσης

Έντονη αντιπαράθεση για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία ξέσπασε στη Βουλή, μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανού.

Ο τελευταίος,κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει επικοινωνιακές φιέστες και ψηφοθηρία με την Αστυνομία, λέγοντας ότι και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει δύο επεμβάσεις σε Πανεπιστήμια,όμως χωρίς τυμπανοκρουσίες,κανάλια και κάμερες.
«Εμείς δεν κάναμε επικοινωνία με την Αστυνομία,κάναμε ουσία», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καλαματιανός.
«Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αξεπέραστο»,σχολίασε ο κ.Θεοδωρικάκος, καταγγέλλοντας ότι το 2018 υπήρχαν έγγραφα για όσους συνελήφθησαν τώρα στη φοιτητική εστία Ζωγράφου και η τότε κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να τους πιάσει. « Δεν αφήνατε την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της»,είπε απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.
« Το ό,τι επιλέξατε τον συγκεκριμένο χρόνο και τρόπο για να μπουκάρουν οι αστυνομικές δυνάμεις στη φοιτητική εστία Ζωγράφου,έγινε για να δημιουργηθούν συνειρμοί περί ανομίας και να επιβληθεί η πανεπιστημιακή αστυνομία», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα