back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H ηθοποιός  Κάτια Γέρου… “SOLO” στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984! Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 30 Οκτωβρίου , καλεσμένη η ηθοποιός Κάτια Γέρου.

Η σημαντική ηθοποιός με το μοναδικό ερμηνευτικό  στίγμα, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης και για μεγάλο διάστημα εργάστηκε σε αυτό σε παραστάσεις Αρχαίου Δράματος, κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε σκηνοθεσίες Κ.Κουν και Γ. Λαζάνη και πολλών άλλων σπουδαίων δημιουργών στην μετέπειτα πορεία της.

Διδάσκει υποκριτική στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης .

 

Σημείο αναφοράς στην ζωή και στην πορεία της η συνάντηση με τον επί χρόνια σύντροφό της , ζωγράφο και σκηνοθέτη Κυριάκο Κατζουράκη, έναν από τους σπουδαιότερους εικαστικούς καλλιτέχνες με τον οποίο συνυπήρξαν καλλιτεχνικά σε θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, σε εγκαταστάσεις, ταινίες και  βιβλία, κι ήταν από τους πρώτους που ευαισθητοποιήθηκαν στο θέμα μετανάστες.

Δείγμα της δουλειάς τους υπάρχει και στο site  https://simatakapnou.art/ 

Αυτή την εποχή η  Κάτια Γέρου μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση της Μήδειας σε σκηνοθεσία του αείμνηστου Κυριάκου Κατζουράκη παρουσιάζει στο θέατρο Σταθμός την καινούργια της παράσταση STAND UP TRAGEDY με την οποία επιχειρεί να ξεβολέψει το κοινό αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, από 2 Νοεμβρίου, κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 20:30 .

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα