back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΕ Βόλος προς φίλους του Παναθηναϊκού: “Σεβαστείτε την φιλοξενία της πόλης μας και να έχετε όμορφη διαμονή”

Διαβάστε επίσης

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στην πόλη για τον σαββατιάτικο αγώνα των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό.

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, COSMOTE SPORT 1HD) στο Πανθεσσαλικό και χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού θα δώσουν το παρών. Μάλιστα, θα δοθούν δώδεκα θύρες (31 ως 42) στο βόρειο πέταλο του σταδίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Η προσέλευσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από την τρίτη πεζογέφυρα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, αφού υπάρχει άνετη πρόσβαση μέσω του Περιφερειακού.

Η ομάδα της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τους φίλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την φιλοξενία της πόλης, εύχεται να έχουν μια όμορφη διαμονή, να χαρούν τις ομορφιές του Βόλου.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

“Μετά από επίσημο αίτημα της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίστηκε η διάθεση εισιτηρίων για τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων στον μεταξύ μας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ θα φιλοξενηθούν στις κερκίδες της βόρειας πλευράς του Σταδίου και η προσέλευσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από την τρίτη πεζογέφυρα, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, αφού υπάρχει άνετη πρόσβαση μέσω του Περιφερειακού

Με τη συνεργασία των δύο ΠΑΕ, της Super League και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επιδιώκουμε τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών ώστε επιτέλους να συνυπάρχουν στους αγώνες φίλαθλοι και των δυο ομάδων.

Καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να σεβαστούν την φιλοξενία της πόλης μας και ευχόμαστε να έχουν μια όμορφη διαμονή, να χαρούν τις ομορφιές του Βόλου και να απολαύσουν ένα συναρπαστικό αγώνα, μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνούν ότι ο Βόλος δεν έχει αντιπαλότητες και ότι απλά πρόκειται για ένα αγώνα και μόνο που αξίζει να απολαύσουν και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Καλό τριήμερο και καλή διαμονή στον όμορφο Βόλο”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα