back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύλληψη τριών ανηλίκων για βανδαλισμό σχολείου στα Μελίσσια

Διαβάστε επίσης

Στη σύλληψη τριών μαθητών, ενός 13χρονου και δύο 14χρονων, προχώρησε η Αστυνομία κατηγορούμενοι για βανδαλισμού σχολείου στην περιοχή των Μελισσίων, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, (24/10).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το σχολείο όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 10 μαθητών Γυμνασίου επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη βάζοντας λουκέτο στην είσοδο του σχολείου. Ο Διευθυντής έσπασε το λουκέτο προκειμένου να ανοίξει η πόρτα και τότε οι συγκεκριμένοι μαθητές αντέδρασαν σπάζοντας πόρτες, παράθυρα, θρανία και καρέκλες σε αίθουσες, ενώ άναψαν και καπνογόνα.

Οι καθηγητές ειδοποίησαν την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τους τρεις ανήλικους, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι συλληφθέντες κατηγορούνται για φθορές, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας ενώ οι μαθητές κατευθύνονταν προς τις σχολικές αίθουσες για την έναρξη των μαθημάτων, ένας εκ των δύο 14χρονων άναψε καπνογόνο και το εκτόξευσε σε διάδρομο του σχολείου, προκαλώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα στο σχολικό περιβάλλον. Έπειτα, κατά τη συγκέντρωση των μαθητών από το εκπαιδευτικό προσωπικό, ο ίδιος 14χρονος μαζί με τον τον 13χρονο, απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των καθηγητών, ενώ ο άλλος 14χρονος πέταξε κομμάτι γυαλιού προς το μέρος τους.

Οι τρεις μαθητές συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα