back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δανειστικές Βιβλιοθήκες «για σένα» σε σχολεία της Βοιωτίας

Διαβάστε επίσης

11 νέες Δανειστικές Βιβλιοθήκες  σε ισάριθμα σχολεία του Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας παρέδωσε η ΜΚΟ Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των Βιβλιοθηκών που δημιουργεί η οργάνωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στις 902.

Στο πλαίσιο των δράσεων της Ελληνικής Λέσχης του Βιβλίου έχουν ιδρυθεί 902 δανειστικές βιβλιοθήκες σε σχολεία, ιδρύματα, βιβλιοθήκες, συλλόγους, πνευματικά κέντρα και ενορίες.

 «Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου με την χορηγία της Elval Halcor δημιούργησε και παρέδωσε 11 νέες Δανειστικές Βιβλιοθήκες «για σένα», σε ισάριθμα σχολεία του Δήμου Τανάγρας στον νομό Βοιωτίας» θα πεί, στον Αθήνα 9.84, η υπεύθυνη προγραμμάτων της Ελληνικής Λέσχης Βιβλίων Πούπα Κραβαρίτη. Τα δημοτικά σχολεία στα οποία προσφέρθηκαν οι βιβλιοθήκες είναι τα Οινόης, Σκούρτων, Τανάγρας, Οινοφύτων, 2ο Σχηματαρίου, 3ο Σχηματαρίου, Δηλεσίου, Ασωπίας, Άρματος, Καλλιθέας καθώς και το Λύκειο Οινοφύτων. 1.173 Mαθητές και  132 εκπαιδευτικοί, υποδέχτηκαν με θέρμη, τα 985  γεμάτα γνώση βιβλία που επιλέχθηκαν ένα-ένα, για να καλύψουν τις πνευματικές αναζητήσεις τους».

Η χαρά, το φως της γνώσης, μαζί με τα καλύτερα λογοτεχνικά βιβλία, έπιπλο βιβλιοθήκης, διακοσμημένα θέματα, καλλιτεχνικούς σελιδοδείκτες και πλούσιο εμπνευστικό υλικό, έφτασαν στους μαθητές των σχολείων μας, για να διαβαστούν από χέρι σε χέρι και να εμπλουτίσουν με αξίες τη ζωή τους, τονίζουν από την Ελληνική Λέσχη Βιβλίου.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα