back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Euro Cup ανδρών: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το κακό ξεκίνημα κόστισε αυτή τη φορά στον ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε 13-7 από την Πρίμορατς Κότορ, κατέλαβε την τέταρτη θέση στον 4ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, ο οποίος διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου μπήκε εκ νέου νωθρά στον αγώνα, χρειάστηκε 13 λεπτά για να σκοράρει και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-0, πριν “σπάσει το ρόδι” ο Μιλάρντοβιτς με πέναλτι. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως, ο “Δικέφαλος του βορρά” δεν βρήκε τρόπο να επιστρέψει, καθώς είχε πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Μιλάρντοβιτς (στο 7-3). Με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μρσιτς, που πέτυχε πέντε τέρματα, η Πρίμορατς ξέφυγε 9-3 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου και πανηγύρισε την πρόκριση στους “16”, μαζί με τη Χόνβεντ.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον ΠΑΟΚ): 0-3, 1-1, 2-5, 4-4

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Λασκαρίδης 1, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Πολ. Προσινικλής 2, Κούπμαν 1, Κουγιουνής 1, Αλειφτήρας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα