back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κ. Μπακογιάννης εισηγείται σήμερα την οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών κατά 5%

Διαβάστε επίσης

Το προανήγγειλε το Σάββατο ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και αναμένεται να το πράξει σήμερα, εισηγούμενος στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, τη μεγαλύτερη μείωση των δημοτικών τελών τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, κατά 5%.

Όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Μπακογιάννης, η μείωση θα είναι οριζόντια για όλους τους Αθηναίους. «Όλα ακριβαίνουν, εμείς στο δήμο πρέπει να ανακουφίσουμε και να στηρίξουμε τους πολίτες. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος», τόνισε και πρόσθεσε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης και με δόσεις.

Η μείωση των τελών δεν θα οδηγήσει σε ανάσχεση των έργων αναβάθμισης αντιθέτως όπως δεσμεύθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, ταυτόχρονα με τη μείωση των τελών, θα συνεχίσουν τα έργα για την αναβάθμιση της πόλης.

«Ο προϋπολογισμός θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το 1 δισ. ευρώ. Έχουμε καταφέρει να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά χρήματα, κάτι που μας επιτρέπει να κάνουμε έργα στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης» όπως είπε

Ο κ. Μπακογιάννης περιέγραψε τον στρατηγικό του στόχο να πειστούν οι νέοι να επιστρέψουν στην Αθήνα. «Αυτό το διάστημα δουλεύουμε με τις παιδικές χαρές, τα πάρκα, όλα τα γήπεδα της πόλης, θα αρχίσουμε από τη Δευτέρα την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών της πόλης, είναι 45.500, με led» σημείωσε.

Θέλουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής, να τη βελτιώσουμε για να προσελκύσουμε τους νέους γονείς να γυρίσουν στις γειτονιές της Αθήνας, είπε χαρακτηριστικά.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα